Portfolio

We hebben ruime ervaring als virtual assistant en dat is fijn voor jou als klant. Hieronder vind je een aantal designs van Steffy. Bij elke klant wordt geluisterd naar het idee en de sfeer die het bedrijf moet uitstralen. Ben je op zoek naar een logo en/of ander grafisch werk, stuur dan een berichtje.

Bofkontjes Bergen

  • Bofkontjes-website
  • Bofkontjes-flyer
  • Bofkontjes visitekaartje
  • Bofkontjes-babycoach-visitekaartje

Emmy begon als gastouder met bofkontjes. Ik mocht voor haar de huisstijl ontwerpen. In de loop van de jaren groeide haar bedrijf en voegde ze babycoaching en babymassage daaraan toe. 3 onderdelen onder de naam Bofkontjes. Met allemaal een eigen stijl maar toch herkenbaar van elkaar. Ik heb de hele huisstijl vormgegeven, van logo’s tot de website en alles daartussen.

Eef Sanders

  • Eef-Website

Voor Eef Sanders heb ik haar website aangepast in de nieuwe kleuren van haar huisstijl. Neem vooral een kijkje op haar website als je op zoek bent naar mooie kunst!

Hannah de Maagt

  • Hannah de Maagt

Voor Hannah heb ik haar logo en visitekaartje ontworpen.

Sjaakmat

  • Sjaakmat

Voor Sjaakmat heb ik het logo en de favicon ontworpen. Sjaakmat plaatst regelmatig erg leuke korte teksten op de website, neem vooral een kijkje!

Sanne’s Baking Life

  • Sanne's Baking Life

Voor Sanne heb ik haar logo en visitekaartjes ontworpen.

Guus Zijlstra Coaching

  • Guus Zijlstra Coaching

Voor Guus heb ik het logo en de favicon ontworpen.

Steffy heeft een passend ontwerp gemaakt bij wat ik voor ogen had. Ze heeft goed meegedacht (want ik wist eerst nog niet concreet hoe ik het wilde), ze is met een aantal mooie opties gekomen waar ik uit kon kiezen en was flexibel in het aanpassen naar mijn wensen.

Hannah, Hannah de Maagt

Steffy heeft mijn logo precies ontworpen zoals ik in gedachten had. Ze houdt rekening met je eigen wensen en maakt telkens meerdere voorbeelden om uit te kiezen, net zo lang tot je zelf tevreden bent! Ze is bereid om mee te denken en oplossingen aan te bieden als je vragen hebt en zorgt voor een goede communicatie en service. Ik ben erg tevreden en raad Steffy zeker aan!

Sanne, Sanne's Baking Life

Super fijne samenwerking! Ik had geen idee wat ik precies wilde, dus Steffy stelde voor dat het handig was om een moodboard te maken via Pinterest met kleuren en lettertypes. Vanuit daar is ze meteen aan de slag gegaan voor een logo en favicon. We hadden maar twee weken de tijd voordat de site online zou komen, en dat is vrij kort, maar de deadline haalde ze makkelijk! Steffy is perfectionistisch en heeft samen met mij gekeken welk formaat en welke kwaliteit nodig was om het logo ook op mobiele apparaten mooi en zonder pixels online te krijgen. Zelfs de favicon (die maar 15×15 is) werd echt met de grootste zorg gemaakt en aangepast, omdat ze zelf nog niet helemaal tevreden was. De communicatie verliep snel en duidelijk, dus dat was ook een grote plus. Kortom: Helemaal top!

J, J - Sjaakmat

Via via bij Steffy terecht gekomen. Ik wilde al een tijdje een nieuw logo voor mijn bedrijf. Ik wist alleen dat hierin een vogel moest terugkomen. Steffy heeft dit beeld uit mijn hoofd weten te halen en te vertalen naar een prachtig logo. Daarbij gebruikmakend van haar artistieke talenten en adviezen om tot het juiste ontwerp voor mij te komen.

Guus, Guus Zijlstra Coaching